Chinese soup with mushrooms Recipe in Telugu and English

Ingredients required

  1. 4 cups vegetable stock
  2. 1/2 cup mushrooms
  3. 1/2 cups babycorn flakes
  4. 10-12 rulers
  5. 1 teaspoon of soy sauce
  6. 2 teaspoons vinegar
  7. 1/2 tsp oil
  8. Sufficient salt to taste

 
Method of making

Step1: Wash all the greens and vegetables taken beforehand. Then cut the mushrooms, babycorn and carrots into pieces and keep aside.


Step2:Now take the vegetable stock and add the grated vegetables cut into pieces.. Let it boil for a while. Also add milk and salt and boil for a while.


Step 3: After frying well, finally add a little oil and fry it. After that, bring it down and let it cool down for a while. That's it! Mushroom soup is ready!

 

కావలసిన పదార్థాలు

 

  1. 4 కప్పుల కూరగాయల స్టాక్
  2. 1/2 కప్పు పుట్టగొడుగులు
  3. 1/2 కప్పులు బేబీకార్న్ రేకులు
  4. 10-12 పాలకులు
  5. సోయా సాస్ 1 టీస్పూన్
  6. 2 టీస్పూన్లు వెనిగర్
  7. 1/2 స్పూన్ నూనె
  8. రుచికి సరిపడా ఉప్పు

 
తయారు చేసే విధానం


 1 :ముందుగా తీసుకున్న అన్ని ఆకుకూరలు మరియు కూరగాయలను కడగాలి. తర్వాత మష్రూమ్స్, బేబీకార్న్, క్యారెట్‌లను ముక్కలుగా కోసి పక్కన పెట్టుకోవాలి.


2:ఇప్పుడు వెజిటబుల్ స్టాక్ తీసుకుని అందులో తురిమిన కూరగాయలను ముక్కలుగా చేసి.. కాసేపు ఉడకనివ్వండి. అలాగే పాలు, ఉప్పు వేసి కాసేపు మరిగించాలి.


 3 :బాగా వేగిన తర్వాత చివరగా కొద్దిగా నూనె వేసి వేయించాలి. ఆ తర్వాత దించి కాసేపు చల్లారనివ్వాలి. అంతే! పుట్టగొడుగుల సూప్ సిద్ధంగా ఉంది!


Today's Best Deals

Rs. 350.00

Piggy Bank

Rs. 650.00

Bullet Gun

Rs. 449.00

Camera Water Bottle

Rs. 150.00

Magic Sketch Pens